Václav Jílek
Trampská klasika, pečou kuřata a pokud vám ujede poslední vlak, tak je zde možnost i přispat.
Zdroj:
Jan
Kdo nebyl u Kozy, o hodně přišel. Půlka kuřete když je jen chuť, vepřové kolínko když je hlad. K tomu kyselé okurky a bramboráčky, spláchnout vše místním ležákem a nic víc není potřeba. V pátek a sobotu večer rozhodně lepší si rezervovat stůl, bývá plno. Nejlepší hospoda na sever od Liberce.
Zdroj:
revieweuro.com
Anezka Melicharkova
Těšili jsme sena pivo, ale bylo bohuzel zavreno. Asi kvůli oprave cesty do Oldrichovic. Jinak fajn misto, trochu strašidelné.
Zdroj:
jaroslav
Po dlouhé cestě lesem je úžasné pivo a pečené koleno ve stylovém prostředí. Nepříjemné je, že otevřeno není každý den v týdnu
Zdroj:
revieweuro.com
Michal Simanek
Když někdo hledá takový únik z chaosu městského života tak mohu vřele doporučit.Jídlo v omezeném výběru ,ale stojí za to nelze nic vytknout velká porce přijatelná cena
Zdroj:
Fox
Záleží na tom, co očekáváte. Pokud hledáte osobitý podnik, kde si dopřejete skvělé pečené koleno (nebo kus kuřete), téměř jistě budete spokojení.
Zdroj:
revieweuro.com
Michał
Great smazony syr, prices are great, very traditional place with great atmosphere and placed in a great surrounding.
Zdroj:
revieweuro.com
Vlasta Hujer
Pohodová hospoda. Milá obsluha. Velice nevšední interiér, který s country muzikou člověka dostal do dob čundrů před mnoha lety.
Zdroj:
Marek
Ideální místo na občerstvení na Viniční stezce, parkování v místě. Pivo regionální, příznivé ceny.
Zdroj:
revieweuro.com
JAKUB TRAVNICEK
Perfektní hospoda, Měli jsme levandulový čaj a pečeme kuře z pece. Fakt pecka! Obsluha je velmi ochotná a krásná. Celá hospoda vypadá jak z klondajku. Určitě doporučuji návštěvu.
Zdroj:
Bonnie
Milá a ochotná obsluha. Úžasné a originálně nezaměnitelné prostředí. Mistr Koza jako vždy super. Výborné koleno. Někdy bych zase ochutnala něco jiného, ale stejně si vždy dáme kokeno, a pak na to ostatní už nezbyde místo. Mám to tu ráda.
Zdroj:
revieweuro.com