Miloslav Krusina
Prima hospoda ve vyhlaŝených Holašovicích,ktere jinak přinesly zklamání (vzhledem k Velikonocům bych očekával výzdobu,tradice,ale byl absolutní klid). Obsluha milá, výběr jídel, vynikající koláče,čistota,možnost platit kartou.
Zdroj:
Radek Dohnal
Pekna hospudka na navsi s venkovni zahradkou. Na jidlo jsme sice cekali dost dlouho (cca. 40min), ale jidlo bylo dobre (doporucuji zkusit kapri hranolky bez kosti) a porce dostatecne velke.Obsluha prijemna, umela i anglicky. Moznost platby kartou.
Zdroj:
Kateřina Fingerhutová
Tak výborné jídlo jsme dlouho neměli. Naprostá spokojenost. Sice jsme čekali déle, ale přišli jsme v poledne. Děkujeme
Zdroj:
RoubicCZ
Jídlo bylo skvělé a nemáme co vytknout, obsluha příjemná a profesionální, čekací doba trochu delší, ale nechodím tam na oběd během pauzy, rád si zopakuji. Na zahrádce nebyl problém se psem.
Zdroj:
Jiří Kolář
Příjemná hospůdka s dobrým pivem za rozumnou cenu, příjemná s rychlá obsluha, jídlo jsme si nedávali, navštívili jsme cestou z výletu. Brzy se zase rádi zastavíme 🙂
Zdroj:
Romana Korandová
Krásná hospůdka, jídlo bylo milým překvapením! Klasická česká kuchyně, fajn porce a odpovídajici ceny. Super příjemná obsluha a ty koláče 😍 o těch si ještě par dní po návštěvě nechávám zdát!
Zdroj:
Romana Stachovicova
Boží a naprosto úžasné! Skvělé jídlo, obsluha naprosto úchvatná a milá!!! Běžte, jezte tam a pijte tam.
Zdroj:
Červená Krvinka
Milé prostředí a obsluha. Na jídle jsme si velice pochutnali. Pokud pojedeme znovu do jižních Čech, rozhodně se zastavíme. A mají skvělé poctivé koláčky, které jsme si nechali zabalit na svačinu :)
Zdroj:
Aneta Kristová
Hospoda v krásné vesnici s posezením i venku. Jídlo moc dobré. Veliké porce. Doporučuji si dát ke kávě jejich koláčky.
Zdroj:
Filip Čierny
Hospoda ve které pečené husy lepaji rovnou do pusy 😉 Pokud máte rádi poctivou kuchyni, Holašovickou hospodu nesmíte minout.
Zdroj:
Martin Pastrnak
Musím říct ze jsem si dal jídelní lístek od zhora dolu. Během dovolené . A jídlo a obsluha je vznikající . Doporučuji .
Zdroj: