Iris Renčová
Příjemné prostředí restaurace, obsluha absolutně dokonalá, velká pochvala kuchaři, už dlouho jsem si takhle nepochutnala. Vřele doporučuji, určitě se někdy vrátím
Zdroj:
Pavel Doubek
Velmi příjemné posezení ve zdejší restauraci. Příjemný a úslužný personál. Navíc je zde vynikající kuchyně. Restaurací je zde opravdu spousta, ale sem se vyplatí zajít a něco si zde objednat. Navíc ani ceny nejsou špatné. Takže nezbívá než doporučit a přat si, aby byli i nadále minimálně tak dobří jako do teď.
Zdroj:
Vaclav Basta
Příjemné prostředí, skvělá obsluha, dobré jídlo za odpovídající ceny. Venku parkoviště zdarma, chyběla jen Policie Modrava😀
Zdroj:
David L
Hotelu Kašperk není co vytknout. Velice příjemný personál, čisté pokoje, výborné jídlo. Třešnička na dortu je velký bazén. Skvělá volba, nebudete litovat.
Zdroj:
Martin Veselý
Skvělý opravený hotel s bazénem s výhledem na Šumavu. V hotelove restauraci skvěle vaří. A pokoje jsou stylově zařízené. S hernou pro děti. Snídaně skvělý. Parkování za poplatek ve dvoře.
Zdroj:
Lenka
Pravidelně navštěvujeme restauraci. Oceňuji rychlou a milou obsluhu. Ceny trochu vyšší, ale nikdy jsem nelitovali.
Zdroj:
Zdenek Dlouhy
Mohu jen doporučit úplné a čisté pokoje, milý a vstřícný personál s profesionálním přístupem. Kuchyně vynikající.
Zdroj:
Oldřich Švejd
Velká spokojenost, milá a rychlá obsluha, hlavně pan vedoucí Jirka.. Doporučuji k návštěvě..
Zdroj:
Blanka
Líbilo se · Všechno🙂, klidný hotel v parádní lokalitě. Pokoje čisté, snídaně bohatá, bazén přes parkoviště-vůbec nevadil. Milé recepční i ostatní zaměstnanci.
Zdroj:
Václav
Líbilo se · Šumava je vždy krásná a hotel Kašperk k ní patříNelíbilo se · nemám stižnost
Zdroj:
Aland
Líbilo se · The staff was very friendly and professional. The food was delicious The Kitchen staff know their job without a doubt. Thanks the all team of the hotel for our wonderful stay.Nelíbilo se · Well. I sincerely cannot say as nothing really is to be mention in a negative way during my stay.Probíhá překlad...... - Zobrazit originál Zobrazit překlad
Zdroj: