Jirka Javornický
Nejlepší jídelna v Praze co znám - super přátelská obsluha,poměr ceny výkon ideální a fajn prostředí. Po 11 očekávejte frontu. Když si zařídíte kartičku dostanete 10% slevu, kartičku je ale možné nabít jen hotově!
Zdroj:
Adam Hrivnak
Nenechte se odradit označením jídelna nebo táckárna, mají tam totiž lepší a nápaditější jídla než ve většině podniků v Karlíně. A asi nejlepší holanský řízek v Praze. Obsluha jsou obrovští sympaťáci a pracují efektivně. Největší nával je tam po 12. hodině, ale řada netrvá nikdy déle než 10 minut, skutečně to odsýpá.
Zdroj:
Jakub Dvořák
V kategorii tácoven jsou rozhodně nejdál. Z pěti jídel si určitě vybere každý, v přílohách se dá dělat i změna podle aktuální nabídky. Pak to jistí stálá nabídka zvaná “Stálice”. Už teď se netěším na letní prázdniny , to mají zaměstnanci zasloužené volníčko celé dva měsíce. A já budu muset hledat náhradu. Jo a Nowaco rybu s Nowaco měsíčky za 180 Kč tu opravdu nenajdete 😊
Zdroj:
daniel kubina
Rychlé, chutné, kantina kde ste do 30 min hotov se vším všudy i když čekáte až v řadě venku.
Zdroj:
Sofia Shchepetova
10/10 jídelna! skvělý výběr jídel, příjemný a rychlý personál, ideální poměr cena/kvalita
Zdroj:
Markéta Schneiderová
Moc děkujeme za gasto zážitek. Velice milá obsluha. S tácem si vyberete co si dáte (Na webu vše aktuální.) a u kasy zaplatíte. Sympatická otvírací doba do 15 h. Zaměstnanci čerstvý a příjemný.
Zdroj:
Anna Machačová
Jídlovice vždy překvapí zajímavým výběrem a chuťově vyladěným jídlem. Obsluha je milá i v momentě kdy ve frontě stojí dost lidí a ceny jsou zde přiměřené lokalitě (centrum Karlína).Mohu jen doporučit. :)
Zdroj:
Josef Pihrt
Jídlovice jsou bájným místem, kde se na talíři zhmotňují sny o skvělém obědě za dobrou cenu!
Zdroj:
Lukáš Zilvar
Jídlo super, porce přiměřené, cena odpovídající (zs tu kvalitu rozhodně akceptovatelná) ❤️
Zdroj:
Václav Málek
(Přeloženo Googlem) Domácí jídlo, jedna z nejlepších možností oběda během pracovního dne(Původní)Homemade food, one of the best options for lunch during working day
Zdroj: