Karel Tesař
Nevím jak chutná to "pravé" pastrami, ale to co jsem zde dostal byl skvělý sendvič s hovězím masem. Za vyšší cenou se skrývá mnoho práce a proto mi přijde adekvátní. Obsluha velmi příjemná a ochotná vysvětlit "oč tu běží". Malý panáček Pálenky Žufánek jako aperitiv mi přišel k chuti. Myslím si, že by v nabídce nemuseli být míchané nápoje, ale asi to nikoho neurazí..jen se mi to k tomuto podniku nehodí. Za mne super a těším se na další návštěvu.
Zdroj:
Tomáš Kučera
Velice příjemné posezení v tiché ulici kam nedoléha běžný hluk velkoměsta. Měl jsem NY Pastrami sendvič, neskutečná porce masa + salát coleslaw + domácí hranolky. Vůbec jsem to nemohl dojíst. Zbytek jsem si nechal zabalit s sebou. Velice příjemná, rychlá a ochotná obsluha. Pastrami jsem jedl poprvé v životě a myslím že se jednalo o nejlepší možnou restauraci kde jsem to mohl ochutnat. Za mne jednoznačně 5 hvězdiček.
Zdroj:
Jan Stegena
Im not very objective here, but really good pastrami sandwich and best place to enjoy good absinthe in Prague in the middle of 2017. Hopefully the selection will be better soon. Very friendly service.(Přeloženo Googlem)Nejsem tady moc objektivní, ale opravdu dobrý pastrami sendvič a nejlepší místo, kde si v polovině roku 2017 vychutnat dobrý absint v Praze. Snad bude výběr brzy lepší. Velmi přátelský servis.
Zdroj:
Martin Schindler
Na novém místě fantastická obsluha, milá, kontaktní a poradí. Ve všem vyšli vstříc, jídlo rychle a výborné.
Zdroj:
Toph Cox
Best caffeinated beverage Ive had in Europe (latte), and super tasty sandwiches ready to go. Also, they were friendlier than they needed to be with two confused Americans.(Přeloženo Googlem)Nejlepší kofeinový nápoj, který jsem měl v Evropě (latte), a super chutné sendviče připravené k použití. Také byli ke dvěma zmateným Američanům přátelštější, než bylo potřeba.
Zdroj:
Jan Matthew Pochop
Best Pastrami sandwich in Prague, and even with real sour dill pickles.(Přeloženo Googlem)Nejlepší chlebíček Pastrami v Praze a ještě s pravými kyselými koprovými okurkami.
Zdroj: