Milka Sus
Sobotní brunch s rodinou se více než vydařil. Překvapil mě obrovský výběr všeho. Zejména předkrmy a ryby byly naprosto fantastické. Obsluha profesionální, ale velice příjemná a ochotná. Nečekejte žádnou snobárnu, interiéry by zasloužily nějakou modernizaci. Atmosféra na brunchi je uvolněná. Moc se nám líbilo a určitě zopakujeme.
Zdroj:
Ondrej Jandos
Skvělá restaurace, výborné bezkonkurenční jídlo. Dostali jsme dárkový poukaz, ale normálně bych se cen asi bál. Na jídelním lístku nejsou ani napsané.
Zdroj:
Radek Stria
Byl jsem na grilování na terase a skoro jsem ani nemohl odejít :-) Jen doporučuji verzi bez alkoholických nápojů, protože toho jídla je tolik, že na pití ani moc času nezbyde.
Zdroj:
Petr Hanák
(Přeloženo Googlem) Jeden z top v Praze. Vynikající služby a skvělé menu. Degustační menu je lahůdka. Vhodný výběr vína.V čele s bývalým šéfkuchařem s hvězdou Michelin Romanem Paulusem.Dražší, ale stojí za to. Ne však pro střádače..(Původní)One of the tops in Prague. Excellent service and great menu. The degustation menu is a treat. Appropriate wine choice.Led by ex Michelin star chef Roman Paulus.Pricier but worth it. Not for the penny savers though..
Zdroj:
張品義
(Přeloženo Googlem) Skvělá snídaně a večeřeJídlo bylo vynikající kvality, ale služba předčila očekávání. Dotaz na snídani a recepční přišel a sledoval; Byl jsem ohromen jeho vášní pro jeho práci a hotel byl nakažlivý.(Původní)很棒的早餐和晚餐食物品質極好,但服務超過了預期。詢問了一個早餐,前台服務人員過來了並且跟進了;他對工作的熱愛給我留下了深刻的印象,酒店很有感染力。
Zdroj:
C L
(Přeloženo Googlem) Vynikající snídaně formou bufetu a večeře. Personál je velmi přátelský a vše trpělivě vysvětlí. Určitě se vrátí!(Původní)Excellent breakfast buffet and dinner. The staff is very friendly and will explain everything patiently. Will definitely come back!
Zdroj:
Flávia Fonseca Pitsch
(Přeloženo Googlem) Úžasné jídlo!!! Hodnocení 1000 za příchutě!(Původní)Comida incrível!!! Nota 1000 para os sabores!
Zdroj:
Martin Molnar
(Přeloženo Googlem) Nejlepší restaurace v Praze. Dík.(Původní)The finest restaurant in Prague. Thanks.
Zdroj: