Václav Dobiáš
Naprosto úžasná restaurace, kde jsme poprvé ochutnali "pštrosa".Nabídka se může zdát menší (a opravdu je), ale každý si najde něco, co mu zachutná.Příjemné prostředí i obsluha a pštrosí speciality z této restaurace dělají místo, kam se určitě rádi vrátíme.
Zdroj:
Denzek Kubík
Dnes při výletu jsme sem podle dobrých recenzí zavítali. Restaurace uvnitř hezky zrekonstruovaná. Panenka byla výborná. Děti si dali klasiku smažák. Ceny za jídlo normální.Na čepu Radegast 10°, 12°, Birell a Kofola. Dá se platit jak hotově, tak i kartou. Personál milý, ochotný a usměvavý.Jak budeme zase někdy okolo, určitě se zastavíme.
Zdroj:
Tomáš Hrabec
Největší překvapení z výletu do údolí Moravice byla Mototaverna v Podhradí. Klame tělem, na první pohled by člověk neřekl, že uvnitř najde malý, nový, čistý a útulný bar s velmi příjemnou a rychlou obsluhou. Nabídka nápojů je standardní, včetně dobrého vína. Mají nečekaně široký jídelní lístek a vaří se zde výborně, polévky i jídla byly vynikající. V Mototaverně jsme určitě nebyli naposledy.
Zdroj:
Jan Pleva (TheERROR)
Nebezpečně se nám z toho stává tradice, že si tam dáme točený Birell a kávičku, občas do zlatova usmažené cibulové kroužky či dukatky (kterých je teda kopec). Opravdu příjemná obsluha, pěkně "zašitá" zahrádka odkud sledujete ty, co frčí na kopec, nebo z kopce pěkně v pohodlí.Cena / výkon skvělý poměr.
Zdroj:
Nina Gabrysova
Teď odjíždíme s velmi příjemným pocitem a ještě v autě vše pochvalujeme.. Skvělá obsluha, výborné jídlo.. Top česnekový dip... Jen doporučuji a věřím, že si zde pochutnáte jako my :) děkujeme
Zdroj: