Patrik
Obsluha moc příjemná, jídlo za normální cenu, člověk si na chvilku připadá, jako kdyby nebyl v Čechách. Pro mě zajímavá zkušenost, na denní chození to nevidím, ale jednou za čas je to paráda….
Zdroj:
Pavlína Čapková
Pěkné historické prostředí, milá obsluha, vynikající jídlo.V zadní části je i velký dětský koutek.Určitě se vrátíme.
Zdroj:
Daniel Pech
Zatím nejlepší indická a nepálská restaurace, co jsem kdy navštívil, na polední menu mají akorátní výběr a nízké ceny a dobré porce, rozhodně jedna z nejlepších restaurací na Vysočině vůbec.
Zdroj:
Natálie V
Vždy výborné, prostředí restaurace je zajímavé a příjemné. Obsluha velmi milá. Na objednání jídla také vždy přišla zcela v pořádku.
Zdroj:
Pavel Kuchař
Pěkné historické prostředí, velmi přátelská obsluha, super jídlo. Mínusem snad jen umístění restaurace - najít kde se vlastně nachází dalo docela zabrat.
Zdroj:
Tomáš Kneslík
Dnes první návštěva a za mě super. Jídlo "Chicken chettinad" bylo chuťově perfektní a slušná porce. Cena 105Kč. Personál byl příjemný, stylově oblečený. Je zde čisté prostředí v indicko-nepálském stylu. Hygienické zařízení moderní a uklizené, což by mohla většina českých restaurací jen závidět. Byl jsem příjemně překvapen a doporučuji návštěvu. Určitě zase někdy zajdu.
Zdroj:
Marek Pár
Překvapivé misto v jihlavskem centru. Pěkná a čistá restaurace s profesionální obsluhou.Jídla jsou fantasticky dochucena a není jim možné cokoliv vytknout. Rádi se sem budeme vracet. Díky
Zdroj:
Hanka Stuchlík Kašpaříková
Super jídlo, příjemná obsluha, překrásné prostory (nelekejte se bočního vstupu, který je nic moc). Uvnitř budete nadšeni!
Zdroj:
Libor Vilímek
Edit: omlouvám se, pravděpodobně se mi něco zmacklo na mobilu a původně jsem hodnotil 1 hvezdickou. Vše bylo v pořádku, pokud si dobře vzpomínám.
Zdroj:
Ondřej Kuba
Navštívil jsem několikrát. Vždy skvělé jídlo, obsluha na úrovni, prostor restaurace velmi příjemný. Rád se sem vracím
Zdroj:
Kateřina Princová
Vynikající jídlo, příjemná obsluha. Toto místo rozhodně stojí za to navštívit, pochutnáte si.
Zdroj: