Marie Nevludová
Kašpárková Hasičárna je Opavská stálice. Nemůžete šlápnout vedle jak s pizzou tak s burgrem. Jídlo nám vždy chutná, nápoje jsou taky výborné.Včera jsme si objednali pizzu do 20 minut jsme ji měli na stole u nás doma. Surovin je dost, pizza byla červená a tak to má být. Cena taky přijatelná.
Zdroj:
Roman Trulej
Pečené vepřové koleno servírované přímo v zapékací míse / kastrolu / je prostě ten nejlepší způsob, jak si užít tento mňamózní pokrm. Skvěle žerasó, come get some :=)
Zdroj:
Lukáš Vítek Balon
Super místo, se super obsluhou.V Hasičárne jsem byl zatím párkrát,ale čekání na pivo nebo jídlo super. Rychlost/obsluha/místo. Vše na 1.
Zdroj:
Filip Kuneš
Skvělá, milá obsluha. Jídlo hromada, najite se, americký styl, americká nabídka, velký výběr rumu i piva. Posezení jak na zahrádce tak uvnitř. Celková atmosféra dobrá. Da se jít i s dětmi, hřiště vedle restaurace.
Zdroj:
Vojtěch Vymětal
Kašpárek je taková klasika, která nikdy nezklame. Kvalita jídel je konstantní, nic nešidí a vždy to chutná dobře. Oceňuji rychlou přípravu a příjemnou obsluhu.
Zdroj:
Jaroslav Adam
Bez chyby.Perfektně vlídná obsluha a výborné jídlo.Bob Dylen (opravdu hláskováno takhle) je nejlepší burger z nabídky a to je vegetariánský. Bez plátku cheddaru dokonce veganský a s tím kuchyně ráda vyhoví.Zbožňuju, jak takhle vysoký a naditý burger pořád drží pohromadě a dá se pohodlně sníst.
Zdroj:
Dominik Polách
Obsluha i jídlo skvělé. Porce velká a chutná. Na jidlo se nečekalo. Příjemná návštěva. Urcite ne naposledy.
Zdroj:
Lenka Jakubcova
Skvělé pivo, Mustang z tanku. Umějí perfektně načepovat👍👍👍 a výborná pizza. Příjemná obsluha, určitě doporučuji.
Zdroj:
Tomáš Richter
Jarní posezení venku u tankového Ostravaru Mustang za 29,-Kč a k tomu pizza z místní pece, netřeba komentáře 😉
Zdroj: