Anna B
Všechno naprosto skvělý. Jednoduchá jídla, ale dokonalá do všech detailů. Fakt jsem se dlouho takhle dobře nenajedla. Líbí se mi i prvorepubliková atmosféra a celkově celý koncept. Za mě zatím nejlepší počin od ambiente. Ceny jsou vyšší, ale na každém jídle je vidět strašně moc práce. Bohužel na chlebu od Kalendů vzniká velmi záhy závislost a 150,- (nebo kolik) za bochník je trošku přestřel. Ale budu se vracet i tak.
Zdroj:
Monika Vilemína Libertinová
Tady prostě super! Jídlo i dezert, ten mix různých chutí je úžasný, to jinde snad ani není. Personál na jedničku a ceny vzhledem ke kvalitě a službě skvělé. No a wc čisté, tam prostě musíte 😀 byli jsme tu 7.2.2024
Zdroj:
Kryštof Klimeš
Oblíbený podnik s nabídkou, na kterou jen tak někde nenarazíte. Celková atmosféra je naprosto super pouze je potřeba počítat s vyšší cenou.
Zdroj:
Tomáš Hergeth
Moc fajn zážitek z poctivě připravený český kuchyně. Byť nejsem cílovka (vepřový uši fakt ne e), z návštěvy jsem byl nadšenej. Kuře Kyjev bylo větší než moje hlava. Plzeň neměla chybu. Obsluha strašně fajn. Pekárna vedle top, i když teda furt myslim, že chleba z Esky je o chlup lepší. No a to je asi tak vše - pokud někoho děsí ceny, věřte, že by možná nebylo od věci je ještě trochu zvednout. Bylo by to oprávněný.
Zdroj:
Michaela Raková
Nikdy bych nevěřila, že ochutnám zadělávané dršťky nebo jazyk. Všechno bylo skvělé, nový koncept restauraci U Kalendů sluší. A fajn pekárna, která v okolí chyběla, jako příjemný bonus. Určitě se budeme často vracet.
Zdroj:
Vladka Zubova.
Obsluhovali nás skvělí lidé,vše vysvětlili, nabídli, doporučili a hlavně jim nechyběl úsměv.Jídla luxusní, netradiční. 👍
Zdroj:
Denisa Grigorik
Absolutní bomba pivíčko, na menu věci, které bych nečekala, že někdy ochutnám a olizovala jsem se až za ušima a chleba je nebe 😍 o sladkém nemluvě. Láska na první pohled i ochutnání. Ještě mít tak šumivé víno (třeba od Galů 🙏🏻) na teplé letní večery s výhledem na náplavku a už bych nemusela jinam ☺️
Zdroj:
Vlastimila Linhartová
Úžasné místo, výborné jídlo. Milované capuccino a dánské pečivo, pro které mi chodí manžel, vždy se sem moc těším a vřele doporučuji všem!
Zdroj:
Tomáš Petera
Dnes jsme navštívil poprvé za mě velká spokojenost. Jídlo skvělé (předkrm - hovězí tatarák, hlavní chod - smažené kuře Kyjev) a výborně dochucené. Jejich chleba je za mě nejlepší v Praze.
Zdroj:
Michaela Sramek Javurkova
Perfektní podnik Ambiente na Naplavce. Měli jsme chřest, tatarak a grundle jako předkrm; jehneci a vepřové jako hlavní chody, vše bylo skvěle ochucené, perfektně připravené 👌🏻 Jako přílohu jsme měli pouze chleb, naprosto fenomenální 👌🏻Obsluha je velmi příjemná a sympatická. určitě se radi vrátíme !
Zdroj: