Marek Eichler
Do Papilia chodíme od samého otevření vždy, když se změní menu a pokaždé jsme nadšeni. Navštívil jsem již řadu Michelinských restaurací, ale ještě nikdy mi žádná nepředčila zážitky, co prožíváme v Papiliu. Není to jen o precizní kvalitě připravovaného jídla, ale taktéž o nabuzení rodinné atmosféry, kam se rádi s přáteli vracíme. Klobouk dolů před panem Knedlou a jeho týmem a pevně věřím, že vás Michelin brzy ocení!☺️
Zdroj:
Kateřina Kubová
Velmi kvalitní gastronomie, která by měla mít Michelinskou hvězdu. Skvělé provedení do sebemenšího detailu, nápadité kombinace chutí a profi obsluha. Pro abstinenty mají připravené čajové párování namísto vinného, je to moc zajímavé a čaje jsou velmi kvalitní. Prostředí je příjemné, světlé. Určitě sem opět někdy zavítáme. Je to podle mě jedna z nejlepší restaurací v Česku.
Zdroj:
Nicolas Kučera
Skvělý gastronomický zážitek.Od začátku do konce nad očekávání.Skvělý somelier, moc milá obsluha.Všechna jídla naprosto fantastická, chod od chodu lepší a lepší. Pan šéfkuchař se svým týmem odvádí skvělou práci.Skvělá prezentace pokrmů, přístup všech, atmosfér podniku. Absolutně vše fantastické a návštěva je velký zážitek.
Zdroj:
Dana Muška
Prožili jsme v této restauraci jedinečný kulinářský zážitek. Šéf kuchař i ostatní kuchaři nám prezentovali opravdu originální lahůdky, které byly dokonale snoubeny s vybranými víny. Byl to pro nás tak silný zážitek, že jsme napsali doporučení do průvodce Michelin stars. Bezlepková dieta byla akceptována zcela bez problémů. Zatím se nám ani v michelinské pražské restauraci nedostalo tak úžasného gastronomického zážitku.
Zdroj:
Matouš Roneš
Vynikající degustační menu .Skvělé vinné párování.Servis i kuchyně na skvělé úrovniDoporučuji všem kdo chtějí perfektní gastronomický zážitek.Děkuji.
Zdroj:
Tereza Drbohlavova
Naprosto dokonalý zážitek, není co vytknout, v ČR opravdu nevídaná úroveň. Stojí za to se sem vypravit. Rádi se vrátíme znovu. Děkujeme, celý večer jsme se cítili báječně.
Zdroj:
Anna Poppová
Jeden z vrcholných gastronomických zážitků v životě. Kromě toho, že každé jídlo bylo výjimečné a bylo výjimečně dochuceno, všechny komponenty měly i své opodstatnění či příběh, jak vyplynulo z komentáře šéfkuchaře. Oceňuji výběr lokálních surovin a poctivý výběr farmářů a pěstitelů surovin.Rozhodně doporučuji si tento zážitek dopřát!
Zdroj:
kjetil KH
(Přeloženo Googlem) Restaurace Papilio se ukázala být jedním z našich nejlepších zážitků s jídlem vůbec. Úžasné párování jídla a vína a nejkrásnější personál!(Původní)Restaurant Papilio turned out being one of our best food experiences ever. Amazing food and wine pairing and the most lovely staff!
Zdroj: