Václav Pošmourný
To jsem ještě nezažil! Teda už zažil, a nikdo mi to nevezme. Nejradši bych to nedoporučoval, aby tenhle poklad co nejdýl vydržel jak je. Přeju panu Jiřímu stále vypečenou náladu, pevné zdraví a hosty s drobnejma :D
Zdroj:
Petr Pešula
Mám to tu hrozně rád.... Uprostřed Prahy normální místečko kde výborně vaří a pivo tu mají taky excelentní.. nedaleko se tuším točil seriál ano šéfe a tento podnik považovali za konkurenci, což tedy nechápu proč .. je to úplně jiný styl ... Jídlo je zde vždy špičkové!
Zdroj:
Jiri Bentley
Tohle místo si každý zamiluje. Má svou atmosféru a šéfa, který je osobitý ale vaří jedna báseň. Není to žádné VIP místo ale kdo má rád dobré jídlo a pohodu, je na správném místě.
Zdroj:
Pavel Kaňkovský
Jídla vynikající, nemají chybu! Jako od babičky!(i když tady vaří děda 😉). Opravdu velké porce! 😉 👌... Rok 2020 : pan kuchař nepatrně podražil, ale to je zcela jistě na místě (při dnešním ekon. vedení země, kdy podražilo za rok jen maso o 30% a při těch obřích porcích se vůbec nedivím, to by to jinak dělal za "nákupku")...Nejlepší česká kuchyně široko daleko! 👍😋
Zdroj:
Vaclav Dekanovsky
(Přeloženo Googlem) Staromódní jídelna s opravdu starodávnou kuchařkou podávající guláš, svíčkovou nebo řízek za méně než 3€. Můžete se zde setkat s tenisovými legendami i s místními, kteří si odpalují v 11 hodin ráno.(Původní)Old fashioned canteen with really ancient cook serving gulash, svíčková or schnitzel for less than 3€. You can meet tennis legends here as well as locals having shots at 11am.
Zdroj:
Neo Neo
(Přeloženo Googlem) atmosférické místo, vynikající atmosférické místo, vynikající(Původní)atmospheric place, excellent atmospheric place, excellent
Zdroj: