Víťa Knejp
Co jiného si dát v Olomóci než burger s tvarůžkama který nejím. Po dlouhý době mě vše chutnalo v burgru. Vyndal jsem jen okurky. Se syrečkama asi kámoš moc nebudu, ale přežil jsem je tam. Dobrá cibulová marmeláda, maso i houska. Nedivím se, že je to nejlepší burger bar v Olomouci.
Zdroj:
Daniel S.
Nejsem pravidelný jedlík burgerů, proto nedokážu porovnat s konkurencí. ALE můžu vám upřímně říct, že v The buns dělají opravdu skvělé burgery! Už jsem zde párkrát byl a odcházel jsem vždy spokojen. Pokud bych měl někdy v budoucnu opět chuť na podobné jídlo, rozhodně navštívím tento podnik.
Zdroj:
Michal Drlík
Dlouhodobě nejlepší burgery v Olomouci a to za velice dobrou cenu!Domácí bulky, skvěle vyvážené chutě a tak akorát výběr možností burgerů + super hot dogy. Škoda jen, že nemají prostor, kde se dá vpohodě sednout a vychutnat si tuto parádu.Ještě jednou moc děkuji za to, že máme díky vám v Olomouci, tak skvělé burgery :)
Zdroj:
barbora kopecká
Vegetariánský burger se nedá s ničím srovnávat, lepší burger jsem v Olomouci nikde neměla. Při každé návštěvě jsme nesmírně spokojeni.
Zdroj:
Jakub Salajka
Přátelská a usměvavá obsluha na mě už při příchodu udělala velký dojem. Maso mají z místních chovů a je to znát na šťavnatosti a kvalitě. Měl jsem požadavek na změnu propečení masa a naprosto mi vyšli vstříc. Domácí hranolky mé objednávce přidaly na chuti spolu s výborným dipem. Pokud hledáte Vaši novou burgrárnu v Olomouci určitě se zde zastavte a vyzkoušejte.
Zdroj:
Ladislav Pospíšil
Nejlepší burger s trhaným masem v mém životě. Nikdy jsem si zde nemohl dát nic jiného, protože když už tu jsem, tak tenhle hamburger si nedokážu odpustit.
Zdroj:
Tomáš Kulísek
Naprostá lambáda. Symfonie chutí. Pokud tohle je burger, tak jsem asi doteď v životě nejedl pořádnej burger!
Zdroj:
Lukas Raszka
Dobry burger za klasickou cenu .. mozno i v menu s hranolkama, ale formou s sebou ... spokojenost ;)
Zdroj:
Christian VeVe
(Přeloženo Googlem) Velmi dobrá chuť! Chléb je vynikající!(Původní)Muy buen sabor ! El pan es delicioso !
Zdroj: