Nitin Miranda
Sweet traditional dessert of Prague! A kind of roll of pasta stuffed with the most diverse combinations….. fresh strawberries, ice cream(Přeloženo Googlem)Sladký tradiční pražský dezert! Taková roláda těstovin plněná nejrůznějšími kombinacemi... čerstvé jahody, zmrzlina
Zdroj:
D. Fleck
The best trdelnik, chimney cake, that we tried.Fair price.(Přeloženo Googlem)Nejlepší trdelník, komínový dort, který jsme vyzkoušeli.Férová cena.
Zdroj:
Ting yu Chen
(Přeloženo Googlem) Původní příchuť sice nemá výraznou skořicovou příchuť, ale i tak je lahodná a je čerstvě vytáhnutá ze sporáku.V prodejně je pár míst, kde se dá posedět, najíst se a také můžete pozorovat prodavače při výrobě kominických rohlíčků na místě🥹(Původní)原味的雖然肉桂味道沒有很重但還是很好吃 而且是剛從爐子上面拿下來的 店內有少數位子可以坐下來吃 還能看店員現場製作煙囪捲🥹
Zdroj:
立揚張
(Přeloženo Googlem) Je to vynikající, mám hlad, jen na to pomyslím(Původní)很好吃,想到就餓了
Zdroj:
Khadija abdallah
(Přeloženo Googlem) Úžasné, jeden z nejlepších dortů v Praze Možná si říkáte, že jsou si podobné, ale tady jsou rozhodně jiné a velmi chutné 🤍(Původní)رااااائع من افضل الكعك في براغ يظن لك انها متشابهه لكن بالتأكيد هنا مختلف لذيذ جداً 🤍
Zdroj:
Ahmad Alhotan
(Přeloženo Googlem) (Komínkový dort) je tradiční pražský dezert, který se připravuje včas a je do něj přidáváno několik příchutí dle přání.(Původní)(شيمني كيك) الحلى التقيدي في براغ، يتم تجهيزه في حينه ويضاف له نكهات عدة بحسب الرغبة.
Zdroj:
Josua
(Přeloženo Googlem) Velmi chutný stromový striezel. Nejlepší, co jsem v Praze jedl. Je nutností při každé návštěvě Prahy. Jahody se smetanou a čokoládou chutnají fantasticky. Bez ohledu na počasí.(Původní)Sehr leckerer Baumstriezel. Den besten den ich in Prag gegessen habe. Ist ein Muss bei jedem Besuch in Prag. Die Erdbeeren mit Sahne und Schokolade schmeckt fantastisch. Bei egal welchem Wetter.
Zdroj:
Micha Schaefer
(Přeloženo Googlem) Super chutné, jedno z nejlepších v Praze(Původní)Super lecker, einer der besten in Prag
Zdroj:
بشاير م
(Přeloženo Googlem) Moc pěkné s čokoládou 😍(Původní)جممميل جدا مع التشوكليت 😍
Zdroj: