L. Javorský
Jedním slovem famózní. Od obsluhy, přes útulnost podniku až po samotné jídlo. Dovolím si tvrdit, že Tsuri nabízí to nejlepší sushi v Ostravě, zážitek perfektní.
Zdroj:
Nobody Knows
Určitě nejlepší ramen v Ostravě, měl jsem i sushi které bylo taky super. Obsluha v pořádku.
Zdroj:
LukášR
Dneska jsme si s manželkou zašli na obídek. Dali jsme si red curry fish soup a zmíněné hříbkové ragú. Nebe v hubě. Vynikající jídlo, milá obsluha. Kéž by podobných podniků bylo v Ově více.
Zdroj:
Matěj Šusta
Mé nejoblíbenější místo na sushi v Ostravě. Skvělé jídlo, milá a pozorná obsluha, decentní prostředí.Pokud máte možnost, sedněte si na bar a můžete pozorovat šefkuchaře u práce. Mají gyoza knedlíčky!Díky parkovišti před objektem není problém zaparkovat, což je milý bonus pro nás přespolní.
Zdroj:
Jakub Kratochvil
Ještě jsem sice nenavštívil, ale je možné pro někoho zakoupit voucher jako dárek např. za 500kč? Děkuji za odpověď
Zdroj:
Marty Hudecek
I like this place. Decent sushi, may be the best in Ostrava. I wish they have a bit larger offer of hot food.Service is as it should be. They try hard to make your experiences as good as they could.(Přeloženo Googlem)Mám rád tohle místo. Slušné sushi, možná nejlepší v Ostravě. Přál bych si, aby měli trochu větší nabídku teplého jídla.Služba je taková, jaká má být. Snaží se, aby vaše zážitky byly co nejlepší.
Zdroj:
Ales Jurina
Vynikající, dle mého názoru jeden z nejlepších sushi podniků (navíc i s příznivým poměrem cena/výkon) v Česku.
Zdroj:
Daniel Bubník
Restaurace naprosto famózní. Hodnotím prostředí, jídlo, obsluhu. Ceny sice vyšší, ale za kvalitu se holt platí. Každopádně zdejší sushi a polévky nemají konkurenci. Rád jsem toto místo navštívil a věřím, že se sem zase podívám, jakmile budu mít cestu do Ostravy. Rozhodně všem doporučuji.
Zdroj:
Žaneta Bestová
Úžasné sushi, jídlo, příjemná obsluha pokud chce někdo něco luxusní tak vřele doporučuji
Zdroj:
Filip Kurota
Vyborné sushi, co mi velice chutnalo byly domácí gyoza tastičky. Nejlepší sushi v Ostravě. Jen tak dál
Zdroj: