Tynaa
Krásná leč menší restaurace, nádherná malovaná zeď, interiér moc hezký - zajímavé sezení u okna - sedí se na sudech :) Jídlo bylo moc dobré, rychlá a milá obsluha, bez problémů.
Zdroj:
Maik Gaspar
(Přeloženo Googlem) Bylo to skvělé, při příští návštěvě Prahy se vrátím(Původní)War super,bein nöchsten Prag besuch gehe ich wieder hin
Zdroj:
Mandy
(Přeloženo Googlem) Velmi dobrá obsluha a chutné jídlo.(Původní)Sehr guter Service und leckeres Essen.
Zdroj:
Kozandriod G
(Přeloženo Googlem) Jídelní lístek a číšníci jsou ruští. Vynikající guláš v chlebu. Oběd pro tři 700 Kč.(Původní)Меню и официанты русские. Отличный гуляш в хлебе. Обед на троих 700 крон.
Zdroj:
Roberts Bračs
(Přeloženo Googlem) Vynikající služba. Pokud jste fanouškem Budweiseru, jste na správném místě. Jídlo je skvělé.(Původní)Superīga apkalpošana. Ja esi budwaisera piekritējs, tad esi pareizajā vietā. Ēdiens super.
Zdroj:
Philip W
(Přeloženo Googlem) Pěkné prostředí, velmi dobrá chuť jídla a vynikající sluhové a služby. Pro mě je to místo pro pohodové posezení s přáteli.(Původní)Nice ambient, very good tasting food and excellent servants and service. For me it is the place to be for chilled sessions with your friends.
Zdroj:
Jan Svirk
(Přeloženo Googlem) Polední piizza polevka dezert a pití za110. Skvělý poměr cenná výkon(Původní)Poledni piizza polevka dezert a piti za110. Skvely pomer cenna vykon
Zdroj:
Юлия Зарипова
(Přeloženo Googlem) Teplá atmosféra, chutné jídlo, úžasný personál. dobré místo)(Původní)Тёплая атмосфера, вкусная еда, замечательный персонал. Хорошее место)
Zdroj:
Jake D
(Přeloženo Googlem) Dobré jídlo, pozorná obsluha - velká spokojenost.(Původní)Good food, attentive service - very pleased.
Zdroj:
Philip W
Nice ambient, very good tasting food and excellent servants and service. For me it is the place to be for chilled sessions with your friends.
Zdroj:
Peter Whitehouse
Fantastic service. Friendly and helpful staff. Delicious and cheap beer. Pizza was awesome and the baked cheesy mushrooms, wow. Great location and atmosphere.
Zdroj: